Description
Noway Protein BODYBALANCE
پروتئین چیست و از چه چیزی تشکیل شده است؟
تمامی پروتئینهایی که میخورید (و پروتئینی که در بدنتان وجود دارد) از واحدهای کوچکی بنام اسیدهای آمینه تشکیل شدهاند. غالبا اسیدهای آمینه را به عنوان «بخشهای اساسی سازندهی پروتئین» توصیف میکنند، چرا که با گرد هم آمدن این واحدهای کوچک به شکلهای مختلف، پروتئین بوجود میآید.
۲۰ نوع اسید امینه وجود دارد که با قرار گرفتن در کنار هم، پروتئینها را میسازند.نوع پروتئینی که ما میخوریم نیز اهمیت زیادی دارد. از میان ۲۰ نوع اسیدهای آمینهای که برای ساختن پروتئینها لازم است، ۹ تا از آنها ضروری نامیده میشود که باید از رژیم غذایی تامین شوند، چرا که بدن نمیتواند آنها را بسازد.
پروتئینهایی که از منابع حیوانی تامین میشوند، مانند گوشتها، ماهی، مرغ، تخم مرغ، شیر و فراوردههای شیری شامل همهی اسیدهای آمینهی ضروری هستند، به همین دلیل به آنها پروتئین های کامل میگویند.
پروتئین های گیاهی در مواد غذایی مانند لوبیا، عدس، آجیل و همهی حبوبات غیر از دانههای سویا (غذاهای پروتئینی که از سویا بدست میآیند مانند توفو، تمپه، شیرسویا یا پودر پروتئین سویا) وجود دارد.
پروتئینهای گیاهی فاقد یک یا چند اسید آمینهی ضروری هستند. به همین دلیل به آنها پروتئینهای ناقص گفته میشود. گیاه خواران با مصرف انواع مختلف غذاها تلاش میکنند تا اسیدهای آمینهی ضروری بدنشان را تامین کنند. غذاهای مختلف شامل پروتئینهای مختلف هستند، اگرچه همه آنها از اسیدهای آمینه ساخته شدهاند.برای مثال، پروتئین موجود درشیر یا ماست، کازئین و پروتئین وی نامیده میشود. زمانی که گوشت یا ماهی یا مرغ میخورید، در واقع پروتئینی به نام کلاژن و میوزین را میخورید. حبوبات حاوی پروتئینی بنام لژومین، و تخم مرغ هم حاوی تعداد زیادی پروتئینهای مختلف از جمله آویدین و آلبومین است.
چرا باید پروتئین مصرف کنیم؟
به دو دلیل خوردن میزان صحیح پروتئین و انواع درست آن بطور روزانه از اهمیت زیادی برخوردار است. اگر در رژیم غذایی دائما کمبود پروتئین داشته باشید، بدنتان ناچار است شروع به تجزیهی پروتئینهای داخل بدن کند تا اسیدهای آمینهی مورد نیاز برای تولید مهمترین پروتئین های بدن را فراهم کند.در حالی که پروسهی ساختن و تجزیه بطور دائم در بدن درحال انجام است، این سیستم تا زمانی کارایی دارد که اسیدهای آمینهی کافی از رژیم غذایی به بدن برسد تا این دو فرایند درحالت تعادل باشند.
چه میزان پروتئین باید مصرف کرد؟
مصرف پروتئین برای هر شخص بستگی به میزان و نوع فعالیت آن شخص دارد. به طور مثال : برای بدنسازان فعال این میزان ۱.۸ تا ۲ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است. برای ورزشکاران رشته های مقاومتی مثل دوچرخه سواری و استقامتی این میزان ۱.۲تا۱.۴گرم پروتئین است. برای ورزشکاران قدرتی این میزان ۱.۲تا۱.۷ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است.
چه زمان هایی می توان پروتئین مصرف کرد؟
صبح ها : بعد از بیدار شدن از خواب میزان نیاز بدن به پروتئین زیاد هست، چون مدت 6 الی 10 ساعت پس از صرف وعده شام هیچ نوع ماده غذایی وارد بدن نشده و به محض اینکه پروتئین وارد بدن شود جذب می شود. پس می تواند همراه با صبحانه یک وعده پروتئین مصرف کنید.
قبل تمرین: در حین فعالیت ورزشی خصوصاً بدنسازی باید آمینو اسید (پروتئین) به عضلات برسد تا پروسه رشد عضله انجام شود و اختلالی در آن پیش نیاید.
بعد از تمرین : هر نوع فعالیت جسمانی و تمرین باعث آسیب و تخریب یک سری از نسوج و بافت های عضلانی می شود که با چشم قابل مشاهده نیست. پروتئین در بازسازی بافت های عضلانی نقش کلیدی دارد. بنابراین اگر پس از تمرین پروتئین وارد بدن شود بسیار مؤثر و تأثیر گذار است، هم از لحاظ ترمیم بافت های آسیب دیده و هم از لحاظ حفظ، تقویت و رشد عضلات.
قبل از خواب : رشد عضلات در هنگام خواب و بخصوص خواب شبانه انجام می گیرید. تحقیقاتی که در سال 2012 انجام شده، بیانگر آن است که مصرف پروتئین قبل از خواب شبانه تأثیر بسزایی بر رشد عضلات دارد. بنابراین یکی از بهترین زمان های مصرف پروتئین قبل از خواب است.
پروتئین کلاژن چیست؟
در زبان یونانی کلاژن به معنای «تولید کننده چسب» است. این چسب طبیعی در واقع پروتئینی است که فیبرهای سفید پوست، تاندون ها، استخوان ها، غضروف ها و تمام بافت های رابط را تشکیل می دهد. این ترکیب همچنین در مواد ژلاتینی بدن مانند زجاجیه چشم (همان مایع ژله ای مانند و بدون عروق و شفاف کره چشم) نیز وجود دارد. کلاژن حدود 80 درصد وزن بافت های بدن را در بر می گیرد.
سنتز کلاژن توسط سلولهای استئوبلاست در استخوان، کندروبلاست در غضروف، ادونتوبلاست در دندان، سلولهای ماهیچه صاف در دیواره رگهای خونی و سلولهای اپی تلیال نیز انجام میگیرد. ترکیب اسید آمینه تشکیل دهنده کلاژن در بافتهای مختلف دارای تفاوتهای جزئی است.
همچنین کلاژن جزو پروتئین های زیست فعال بوده که بسیار راحت هضم است و بدون نیاز به تغییرات زیاد آنزیم های گوارشی به سرعت در دسترس عضلات بدن قرار میگیرند.
کلاژن دارای نقش ها و ویژگی های زیادی در بدن است از جمله :
افزایش تراکم استخوانی و بهبود پوکی استخوان
افزایش غضروف سازی و کاهش درد در افراد دارای آرتروز و پیشگیری از این عارضه در افراد مستعد مخصوصا ورزشکاران حرفه ای
افزایش انعطاف و حرکت مفاصل و بهبود خشکی مفاصل در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید
خاصیت ترمیمی و ماده کلیدی برای بازسازی قدرت و انعطاف عضلات آسیبدیده دارد که به بهبود پارگی ها و ریزآسیب هایی که حین فعالیت ورزشی در بدن رخ می دهد کمک می کند و سرعت ریکاوری بدن را به نصف زمان معمولی می رساند
دارای اسیدآمینه گلوتامین است که موجب کاهش التهاب های عضلانی و به دنبال آن ریکاوری سریعتر و کمک به تقویت سیستم ایمنی می کند
دارای اسیدآمینه های آرژنین و گلیسین است که مهمترین اسیدآمینه های تولید کننده کراتین(مولکولی مهم برای انقباض عضله)هستند که نیاز مصرف کراتین را به صورت جداگانه کاهش می دهد
تنظیم قند خون،فشارخون،کلسترول و کراتینین
جلوگیری از سوزش و زخم معده و ترمیم دیواره روده در بیماران IBS از طریق تنظیم گوارش مواد و خنثی سازی موادی اسیدی در معده
حفظ سلامت و شادابی پوست از طریق افزایش ترمیم بافت های ارتجاعی زیرین پوست که بر اثر کم آبی هنگام فعالیت ورزشی و عوامل طبیعی دیگر دچار آسیب می شوند
رفع سلولیت و ترک های پوستی که به علت نازک شدن پوست نمایان می شوند،از طریق تقویت و ضخیم شدن لایه های بیرونی پوست
تقویت ریشه و فولیکول های مو
کمک به استحکام ساختار ناخن و دندان ها ،همچنین ناحیه اتصال لثه و دندان ها
موجب استحکام بهتر و قوی تر تاندون ها و رباط ها می شود
مطالعات نشان داده اند مصرف کلاژن موجب بهبود آرتروز می شود
تفاوت پروتئین وی و پروتئین کلاژن
کلاژن 40% بیشتر خاصیت سیرکنندگی از طریق ترشح هورمون سیری(لپتین) نسبت به وی وکازئین دارد.بنابراین در افرادی که می خواهند کاهش چربی داشته باشند بیشتر کمک می کند.
مطالعات نشان داده اند که مصرف این مکمل، رشد عضلانی ۳ برابر نسبت به پروتئین وی دارد
مطالعات نشان داده اند که مصرف این مکمل ، چربی سوزی ۲.۵ برابر در مقایسه با وی دارد
مطالعات نشان داده اند که مصرف این مکمل ۳.۷۵برابر قدرت عضلانی بیشتر نسبت به وی دارد
کلاژن جزو پروتئین های زیست فعال است و پروتئین های زیست فعال بسیار راحت هضم بوده نسبت به وی و بدون نیاز به تغییرات زیاد آنزیم های گوارشی به سرعت در دسترس عضلات بدن قرار میگیرند.
چرا باید پروتئین NOWAY شرکت ATP Science را مصرف کنیم؟
با توجه به خواص فوق العاده پروتئین کلاژن این پروتئین جایگزین پروتئین وی شده است.
کربوهیدرات بسیار ناچیز در این محصول نسبت به دیگر مکمل های پروتئینی موجب جلوگیری از ساخت و تجمع چربی های درون عضلانی اضافی می شود.
میزان کم و استاندارد فیبر موجود در محصول نسبت به بعضی محصولات پروتئینی دیگر موجب هضم بسیار راحت تر و سریعتر شده و از ایجاد نفخ جلوگیری می کند.
نبود گلوتن در این محصول با توجه به عوارضی که گلوتن برای بدن ایجاد میکند مزیتی است برای تمام افراد به ویژه آنانی که مشکلات روده تحریک پذیر،سلیاک و یا حساسیت به گلوتن دارند
وقتی پپتید های کلاژن جدب و اسید آمینه ها تجزیه می شوند،ارژنین می تواند از طریق روده ها جذب شود که آرژنین:
موجب رگ گشایی ناشی از نیتریک اکساید در مویرگ های عضلانی می شود
موجب سنتز کراتین و بازسازی آن می شود
در سنتز پروتئین مشارکت می کند
دارای سطح بالایی از گلایسین می باشد که
گلایسین:
با همکاری آرژنین باعث سنتز کراتین می شوند
با همکاری هیدروکسی پرولین موجب سنتز بافت پیوندی می شوند
وزن 1 کیلوگرم
نحوه مصرف:
مصرف روزانه 15 گرم NOWAY BODYBALANCE بهترین دوز مصرفی پیشنهادی برای عموم می باشد.
سازنده: atp science au
وزن: 1 Kg